Videó Szolgáltatásaink

A tartalomfogyasztási szokásokat figyelembe véve az audiovizuális tartalmak azok a formátumok, amik hosszú távú kötődést alakítanak ki a fogyasztóban az adott termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban. A reklámzajban való kitűnésben a videó formátumok 83%-al jobban teljesítenek a statikus, kiállított, kivetített képeknél. Mi elkészítjük azt a tartalmat, ami segít abban, hogy mindenkinek meg tudja mutatni kiváló megjelenését, termékeit, szolgáltatásait, még azoknak is, akik nem tudtak eljönni személyesen Önökhöz.

Image film Mi elkészítjük Önnek - 1-3 perces kisfilmben, amelyet bármikor felhasználhat promóciós céljai eléréséhez.

Rendezvény videó Részletesebb és nagyobb terjedelmű megjelenítés a cégéről, szolgáltatásairól, de akár akár üzletnyitásról

Vetités és Konferencia videó Nagyobb terjedelmű előadást tartalmazó műsor, amely kivetíthető, résztvevők számára eljuttatható, webblapon megjelentethető, dokumentálható, az érdeklődők számára értékesíthető.

Szalagavató videó Hidje el újból átélheti az eseményt! évekkel később hosszú téli estéken megkönnyíti az emlékezést. Élete nehéz időszakaiban visszaidézheti a szép perceket felüdíti jókedvre deríti.mindíg emlékezni tudnak csodálatos pillanatokra.
Hívjon ehhez segítségül hozzáértő szakembert.Bízza rám az események megörökítését.

Élő közvetítés Kiváló lehetőség közösségi oldalak számára melyek nagy érdeklődés kelhet az adott eseményre

Oktatófilm Mellyel tudását átadhatja az arra érdeklődőknek, oktatási anyaginak vagy használati útmutatóinak elkészítésével minket mebízhat.

Céges rendezvények party videó vagy csapatépítő videó: az emlélkek szorosabbá fűzik a munkahelyi kapcsolatokat.

Iskoláknak legyen az anyáknapi műsor, iskola nap, alapítási évforduló, örökíttesse meg, hogy a tanulók hozzátartozói is részese lehessen az élménynek.

Családi események Felejthetetlen élményekben van része? Egyszeri és megismételhetetlen élményekben. Tegye még emlékezetesebbé! Örökítesse meg!
Jó minőségű hangulatos videókat készítek.

Egyedi elképzelések, extrém videók, számunkra az Ön igényeinek kielégítése a cél,
melyet képesek vagyunk megvalósítani, vegye fel felünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot az esemény részletes leírásával.